Entries by BSPK

Vendimi i Kryeshefit Ekzekutiv të Trepçës – I PAPRANUESHËM dhe TEJ NDJELLAKEQ

Komunikatë për shtyp e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës 30 tetor 2023 Vendimi i sotëm, 30 tetor 2023, i Kryeshefit Ekzekutiv të Trepçës, z. Enis Abdurrahmani, i cili u mor për largimin e përkohshëm nga puna të sindikalistëve Ibrahim Januzi, Fevzi Ademi, Destan Kerleshi, Gani Osmani dhe Esat Meha, punëtorë të Shoqërisë Aksionare […]

Kryetari i BSPK-së, z. Atdhe Hykolli, takohet me përfaqësuesit e KFOR-it

Komunikatë për shtyp e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës Sot, më 25 shtator 2023, e hënë, në kuadër të bashkëpunimit të rregullt Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, u takua me Përfaqësuesit e KFOR-it, të udhëhequr nga Togeri Luca Bissetto, Komandant i Ekipit për Ndërlidhje dhe Monitorim, […]

Kryetari i BSPK-së, z. Atdhe Hykolli, priti në takim përfaqësuesen ILO-s

Komunikatë për shtyp e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës14 shtator 2023Sot, më 14 shtator 2023, e enjte, në kuadër të zgjerimi të bashkëpunimit, Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, priti në takim përfaqësuesen e ILO-s nga zyra e Evropës Qendrore dhe Lindore, znj. Natasha Mechkaroska Simjanoska. Në […]

Takim i rregullt pune me zyrtarët e Ambasadës Amerikane në Kosovë

Komunikatë për shtyp e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës 18 korrik 2023 Sot, e martë, më 18 korrik 2023, në vazhdën e takimeve të rregullta, Kryetari i BSPK-së, z. Atdhe Hykolli bisedoi me zyrtarët e Ambasadës Amerikane në Kosovë. Me z. Richard dhe me znj. Raba nga Ambasada Amerikane në Kosovë u bisedua […]

Në kujtim të Agim Hajrizit (20 shkurt 1961 – 25 mars 1999)

Në mesnatën e 25 marsit 1999, ata, që edhe sot nuk ia duan të mirën këtij vendi duke i krijuar pengesa pa i kërkuar asnjëherë falje për të këqijat e bëra, e ekzekutuan Agimin, Agim Hajrizin, bashkë me të birin, Ilirin, 11 vjeçar, dhe me Nënën Nazmije. Dhe atë natë u vranë tri gjenerata, por […]

Kryetari i BSPK-së, z. Atdhe Hykolli, u takua me z. Rudy Porter, Drejtorin e Programit Regjional për Evropën dhe Azinë Qendrore të Solidarity Center

Komunikatë për shtyp e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës 9 mars 2023 Sot, e enjte, më 9 mars 2023, Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, gjatë zhvillimeve të të punimeve të PERC në Bruksel u takua me z. Rudy Porter, Drejtorin e Programit Regjional për Evropën dhe […]