Entries by gersigashi_pqudul

Takim i BSPK-së dhe SBASHK-ut me Qendrën e Solidaritetit për Shqipëri, Kosovë e Maqedoni të Veriut

Komunikatë për shtyp e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës 29 korrik 2022 Sot, e premte, 29 korrik 2022 në Tiranë, Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, dhe anëtari i Kryesisë Ekzekutive të BSPK-së dhe njëherësh Koordinator i Organizimeve në SBASHK, z. Ymer Ymeri, u pritën në takim […]

Projektligji për pagat dhe sindikalistët

Në mjediset e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, sot, e premte, më 25 shkurt 2022, Kryesia e Ekzekutive e BSPK-së mbajti takim për situatën aktuale dhe zhvillimet fundit. Përfaqësuesit e Federatave Sindikale dhe e Shoqatave Sindikale anëtare të BSPK-së u solidarizuan edhe njëherë me popullin e Ukrainës dhe kolegët e tyre sindikalistë në […]

BSPK i jep mbështetje SPERTK-së në mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve të RTK-së në të gjitha proceset

Përfaqësuesit e Sindikatës së Punëtorëve të RTK-së, kryetari Gëzim Bimbashi, kryetari i Kuvendit, Driton Mjeku dhe anëtari i kryesisë, Blerim Ruhani, sot, e martë, 22 shkurt 2022, patën takim me kryetarin e BSPK-së, z. Atdhe Hykolli. Përfaqësuesit sindikalë e njoftuan kryetarin e BSPK-së, Atdhe Hykolli, me sfidat e shumta me të cilat po përballet mediumi […]

Takimi mes Komisionit Profesional Trepalësh për Legjislacion

Sot, e martë, më 1 shkurt 2022, Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës – BSPK-së, z. Atdhe Hykolli, priti në takim konsultativ anëtarët e Komisionit Profesional Trepalësh për Legjislacion nga radhët e BSPK-së, znj. Leonora Lokaj, z. Blendor Shatri dhe z. Ali Gashi, për tu konsultuar dhe diskutuar lidhur me draftin e […]