Komunikatë për shtyp e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës

16 janar 2023

Sot, më 16 janar 2023, e hënë, në kuadër të bashkëpunimit të rregullt Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, priti në Takim Përfaqësuesit e KFOR-it, të udhëhequr nga Toger Alessandro Marino, Komandant i Ekipit për Ndërlidhje dhe Monitorim, përgjegjës për Komunën e Prishtinës.

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, falënderoi KFOR-in për angazhimin e tij në ruajtjen e paqes dhe të qetësisë, e sidomos e falënderoi për veprimet e fundit në menaxhimin e situatës në veri të vendit.

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, z. Atdhe Hykolli, i informoi përfaqësuesit e KFOR-it për veprimet sindikale e sidomos për bashkëpunimin me Partnerin Social – Qeverinë, qëllim ky për të ruajtur dinjitetin e të punësuarit pa e prishur rendin e qetësinë shumë të nevojshme në mjedisin tonë, kur gjithandej botës e sidomos në Evropë e edhe në Kosovë kemi një paqe të brishtë.

Zyra e Kryetarit të BSPK-së