BASHKIMI I SINDIKATAVE TË PAVARURA TË Kosovës

Telefoni:+383 (038) 609 859

Kryetari i  i  Ri i  BSPK

243921951 2900342620218850 983154479475338149 n

 Prof.Dr. Atdhe Hykolli

Statuti i BSPK-së

BSPK e pranishme në takimin rajonal në Igallo të Malit të Zi ku po trajtohet tema: "Sfidat në sigurimin e një ambienti më të sigurt dhe më të shëndetshëm të punës për punëtorët në vendet e rajonit të Ballkanit"

Në Igallo të Malit të Zi mbahet takimi mbi "Sfidat në sigurimin e një ambienti më të sigurt dhe më të shëndetshëm të punës për punëtorët në vendet e rajonit të Ballkanit”

Në Igallo të Malit të Zi, dje filloi takimi dy ditor me përfaqësues të vendeve të ndryshme ku do të diskutohet lidhur me mbrojtjen, sigurinë dhe shëndet në punë.

Në këtë takim si temë kyçe do të diskutohet ,,Sfidat në sigurimin e një ambienti më të sigurt dhe më të shëndetshëm të punës për punëtorët në vendet e rajonit të Ballkanit”.

BSPK në këtë takim përfaqësohet nga znj. Shukrije Rexhepi.

05.10.201843138045 2117595321826921 1941801602679570432 n43134128 2117595318493588 7799530678185361408 n