Zyret regjionale te BSPK-se

 • Peje (Kline, Istog dhe Decan) Kordinator: Mahir Muhaxheri
  Tel. +377 (044) 220 968
 • Prizren (Suhareke, Rahovec, Dragash dhe Malisheve) Kordinator: Muje Krasniqi
  Tel. +377 (044) 113 495
 • Gjakove Kordinator: Flamur Gojani
  Tel. +377 (044) 187 933
 • Gjilan (Viti, Artane dhe Dardane) Kordinator: Aziz Azizi
  Tel. +377 (044) 177 427
 • Ferizaj (Kaqanik dhe Shterpce) Kordinator: Hyzeir Qorrolli
  Tel. +377 (044) 323 672

Lokacioni

BSPK
Rr. Nena Tereze 35
10000 Prishtine
Telefoni:+381 (038) 222 859
Telefaxi:+381 (038) 222 859
E-mail: bspk@bspk.org;

 

          

lokacioni