BASHKIMI I SINDIKATAVE TË PAVARURA TË Kosovës

Telefoni:+383 (038) 222 859

Fjala e Kryetarit

më shumë

Statuti i BSPK-së

Këshilli Nacional për Siguri dhe Shëndet në Punë vizitoi Korporatën Energjetike të Kosovë

Këshilli Nacional për Siguri dhe Shëndet në punë me dt 24.09.2018 në vazhdën e aktiviteteve të veta vizitoi kompaninë energjetike KEK.

Në këtë takim morën pjesë edhe përfaqësuesit e BSPK-së që janë pjesë e Këshillit Nacional për Siguri dhe Shëndet në Punë.

Qëllimi i vizitës ishte njoftimi lidhur me gjendjen dhe kushtet e punës si dhe informimi lidhur me rregulloret dhe masat mbrojtëse që aplikon KEK-u në vendet e punës42163157 10205161955165746 3868093073430937600 n42626059 10205185097584292 7117129712802988032 n