BASHKIMI I SINDIKATAVE TË PAVARURA TË Kosovës

Telefoni:+383 (038) 222 859

Fjala e Kryetarit

më shumë

Statuti i BSPK-së

BSPK merr pjesë në Shkollën verore të ITUC/PERC

BSPK merr pjesë në Shkollën verore të ITUC/PERC, Këshillit Evropian Sindikal, e cila u mbajt në Sarajeve, me pjesëmarrës nga Rajoni dhe Evropa.

Kjo shkolle është e 11-ta me radhë, ku u trajtua tema:”Sfidat për paqe, demokraci dhe liri në Evrope”.

 Në këtë shkollë BSPK përfaqësohet nga znj. Dafina Mehaj.41496106 2106674256252361 4758900244450639872 n41550870 2106674322919021 7158219424405651456 n