BASHKIMI I SINDIKATAVE TË PAVARURA TË Kosovës

Telefoni:+383 (038) 222 859

Fjala e Kryetarit

më shumë

Statuti i BSPK-së

Seminar per Mbrojtje dhe Siguri ne Pune, ne kuader te projektit te BE-se “Ngritja e njohurive dhe bashkepunimit per mbrojtje dhe siguri ne pune permes gazetarise hulumtuese” 30 korrik 2018 ne Kosova B, 50 pjesemarres nga SR KEK dhe FSPE, ekspert vendor dh

37997762 2071217543131366 873703997066706944 n38136059 2071217586464695 6556637099150278656 n