BASHKIMI I SINDIKATAVE TË PAVARURA TË Kosovës

Telefoni:+383 (038) 222 859

Fjala e Kryetarit

më shumë

Statuti i BSPK-së

Takim pune ne mes te lidereve te BSPK dhe Ministrit te Administrates Publike z. Mahir Yagcilar

35330150 10160418950305317 4713549319699955712 n