BASHKIMI I SINDIKATAVE TË PAVARURA TË Kosovës

Telefoni:+383 (038) 222 859

Fjala e Kryetarit

më shumë

Statuti i BSPK-së

Seminar per Mbrojtje dhe Siguri ne Pune BSPK & UNIA

Seminar per Mbrojtje dhe Siguri ne Pune, organizuar nga BSPK & UNIA, ne Prishtine me 18 maj 2018, me expert sindikal te lemise se Sigurise dhe Shendetit ne Pune.

Expertet Sindikal nga UNIA - Zvicerr, Osman Osmani, Ruzhdi Ibrahimi, Hilmi Gashi e te tjere mbajten prezentime lidhur me tema te ndryshme nje nder to edhe Sigurimet Shoqerore, Roli i Sindikatave dhe baza ligjore per Mbrojtje dhe Shendet ne Pune, fushate vetedijesuese per mbrojtje dhe siguri ne pune etj.

32834020 2015467312039723 2988361875743309824 n32917083 10160319640840317 6529961379397369856 n32768357 2015467315373056 196771104872726528 n