BASHKIMI I SINDIKATAVE TË PAVARURA TË Kosovës

Telefoni:+383 (038) 222 859

Fjala e Kryetarit

më shumë

Statuti i BSPK-së

Dialogu social ne nivel lokal

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës merr pjesë në takim me përfaqësuesit e industrisë së tekstilit, Odës Ekonomike të Gjakovës dhe shoqërisë civile në këtë komunë, ku u trajtua tema: " Dialogu social në nivel lokal".

Pjesë e këtij aktivitetit ishte vizita në kompani private ku për së afërmi u njoftuam me kushtet e punës së punëtorëve.

thumbnail 32336953 2227955987229455 7608039226285752320 nthumbnail 32551162 2227956290562758 7759258951694155776 nthumbnail 32675356 2227956577229396 3914067137806729216 n