BASHKIMI I SINDIKATAVE TË PAVARURA TË Kosovës

Telefoni:+383 (038) 222 859

Fjala e Kryetarit

më shumë

Statuti i BSPK-së

Protesta e 1 Majit 2018

Me 1 Maj, në orët e pasditës përfaqësues të BSPK-së të ftuar nga Kryeministri i vendit z.Haradinaj, morën pjesë në takim me Kryeministrin dhe Kabinetin e tij.

Në këtë takim Kryeministri i vendit i shprehi kryesindikalistit z.Ajdini dhe sindikalistëve tjerë urimet e tij me rastin e 1 Majit-Ditës ndërkombëtare të punëtorëve dhe pasi degjoi shqetësimet dhe kërkesat e adresuara në protestën e sotme të thirrur nga BSPK-ja, premtoj që do të trajtohen me kujdes dhe do të ngriten si çështje për tu diskutuar në Qeveri, për të parë cilat janë mundësitë që këto çështje të zgjidhen.31769779 2007928562793598 5585525696236617728 n

31714854 2007734812812973 2401634635478990848 n