BASHKIMI I SINDIKATAVE TË PAVARURA TË Kosovës

Telefoni:+383 (038) 222 859

Fjala e Kryetarit

më shumë

Statuti i BSPK-së

ME 1 MAJ PROTESTOJMË, BASHKOHU EDHE TI

Të gjithë Ju që mendoni se qytetarëve të vendit tonë i është mohuar e drejta për të pasur një punë dhe pagë të dinjitetshme, siguri dhe shëndet ne punë, falni pak nga koha juaj dhe me 1 Maj - Ditën ndërkombëtare të punës, bashkëngjituni pak minuta në protestën për të drejtat e punëtoreve.31286208 136255940562588 6483230120877228032 n