BSPK Regional Offices

 • Peje (Klina, Istog dhe Deqan) Kordinator: Mahir Muhaxheri
  Tel. +377 (044) 220 968
 • Prizren (Suhareka, Rahovec, Dragash and Malisheve)Kordinator: Muje Krasniqi
  Tel. +377 (044) 113 495
 • GjakovaKordinator: Flamur Gojani
  Tel. +377 (044) 187 933
 • Gjilan (Viti, Artane dhe Dardane)Kordinator: Besim Azizi
  Tel. +377 (044) 177 428
 • Ferizaj (Kaqanik dhe Shterpce)Kordinator: Hyzeir Qorrolli
  Tel. +377 (044) 323 672

Lokation

BSPK
Rr. Nena Tereze 35
10000 Prishtina
Telephone:+381 (038) 222 859
Telefax:+381 (038) 222 859
E-mail: info@bspk.org


lokacioni