Nyje

BSPK-ja dhe sindikatat tjera

BSPK-ja si perfaqsuese e denje e puntoreve Kosovar, eshte pjese e rrjeteve nderkombetare te sindikatave evropiane dhe boterore. Kjo faqe ju dedikohet gjithe organizatave simotra ne evrope dhe bote. Ketu ju prezentojme edhe partneret tone social ne Kosove.